JESETER NA ŘECKÝ ZPŮSOB

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 600g jesetera bez kůže, 100 g oleje, 150 g rajčat, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 1 l husté kyselé smetany, 6 zrnek celého pepře, podle chuti sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Přiměřeně velkou nádobu vymažeme olejem. Rajčata a cibuli nakrájíme na slabé plátky a stejnoměrně rozložíme po dně nádoby. Přidáme mletou papriku a celý pepř. Na takto připravený základ dáme osolené rybí maso a pečeme v troubě za častého polévání vzniklou šťávou do měkka. Před dohotovením zalijeme vše kyselou smetanou a ještě povaříme. Pak rybu vyjmeme, naporcujeme a podáváme jednotlivé porce přelité hotovou nepasírovanou omáčkou. Příloha: chléb, dušená rýže.

JESETER NA ŘECKÝ ZPŮSOB JESETER NA ŘECKÝ ZPŮSOB



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1417 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz